Spara pengar med rätt laddbox till elbilen

Det är smart att köra elbil av flera skäl. Till elbilen behöver du en laddbox. Se till att köpa en laddbox via ett elbolag som erbjuder smartladdning, så att du kan ladda elbilen så billigt som möjligt.

Köp Easee laddbox

Som elbilsägare behöver du en laddbox eller laddstolpe i ditt garage. Det som är den stora fördelen med just Easee laddbox är att du kan smartladda den. Du köper elboxen via elbolaget Tibber. Tibber erbjuder smartladdning, vilket innebär att din bil kommer att laddas till halva priset när det är som billigast. Det är ett jättebra sätt att hålla elräkningen nere, samtidigt som du kan köra elbil som är det bästa för både plånbok och klimatet. När du installerar din laddbox passar du också på att använda grön teknik-avdraget på installationen, som gör att du sparar 50 procent på installationskostnaden. Gå in på Tibber och köp en Easee laddbox till din elbil och spara tusenlappar om året.

Bättre ekonomi med elbil

Elbilen har ju utvecklats med tanke på klimatet, men det är också väldigt bra för plånboken att köra elbil. Förvisso har vi haft ganska höga elpriser under hösten, men det håller på att stabilisera sig. Förutom att du också måste tänka på bilkörning utifrån ett långsiktigt perspektiv. Det är dyrt att tanka med bensin och diesel. Priserna på fossilt bränsle kommer inte heller att gå ner. Framtiden är att äga en elbil och du kan enkelt spara tusenlappar i månaden med just egen elbil. Idag behöver du inte heller köpa en ny elbil, utan begagnatmarknaden med elbilar har börjat växa. Det finns också ett stort utbud av elbilar, från små Mini Cooper till stora SUV:ar. Oavsett livsstil eller livssituation så kan du hitta en bil som du kan köra på el och spara pengar.

Att köpa en elbil kostar förvisso mer än att köpa en begagnad fossildriven bil. Men du bör räkna på både inköp, försäljningspris och hur mycket det kostar att köra bilen. Bilar som drivs på el är mycket billigare att köra, särskilt om du har solceller på taket eller använder Tibber. För det andra så är begagnatmarknaden för elbilar väldigt het. Du kommer garanterat få din bil såld till ett bra pris och mycket snabbt. I framtiden kommer det att bli än mer oekonomiskt att äga en bensin- eller dieseldriven bil. Då är det skönt att ha kommit in på elbilsmarknaden i god tid. Så att du får sköna skattelättnader istället för att behöva betala straffskatter.

Klimatsmart körning

Förutom att du sparar pengar genom att köra elbil, så är det mycket bättre för klimatet. Det är skönt att sätta sig i bilen och kunna köra med gott klimatsamvete. Bor man i ett villakvarter, i en mindre stad, ute på landet eller lever ett aktivt liv, så är faktiskt egen bil nästan en nödvändighet. Det är också väldigt bekvämt med egen bil. Samtidigt märker vi av klimatförändringarna. Då är just elbilen ett bra sätt att både minska på klimatavtrycken samtidigt som du kan leva ett modernt liv med många aktiviteter och resor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *